Hoe werkt het verkopen van samenvattingen

Hoe werkt het verkopen van een samenvatting?

Hoe werkt het verkopen van een samenvatting?

In slechts drie stappen kun jij makkelijk geld verdienen aan het verkopen van samenvattingen of andere documenten. Ontwerp, registreer en upload de documenten. Ook kun je de geüploade documenten via de sociale media promoten. Je zult merken dat je meer gaat verdienen!

Direct gratis en anoniem registeren

ONTWERP

Maak een samenvatting of ander document en deel dit document met andere KennisDelers. Je kan documenten in verschillende categorieën ontwerpen. Bijvoorbeeld: samenvattingen, uittreksels, aantekeningen, projecten, opdrachten en oefenvragen.

REGISTER EN UPLOAD JE DOCUMENTEN

Het registeren is anoniem en gratis. Binnen enkele minuten is de registratie doorlopen. Kies een gebruikersnaam en wachtwoord en het verkopen kan beginnen. Binnen tien minuten staan jouw documenten online en wordt het gedeeld met andere studenten. Je mag zelf bepalen of je de samenvattingen gratis deelt of dat je een vergoeding voor je document vraagt. De verkoopprijs mag je zelf bepalen!

Hoe werkt het verkopen van samenvattingen

PROMOOT

Je kunt zelf meehelpen om jouw documenten actief te promoten. Zoek jouw samenvatting op via KennisDelen en klik op de social media icoontjes om de pagina te delen. Deel de pagina via bijvoorbeeld Facebook en jouw studiegenoten weten dat het document online staat. Door de geüploade samenvattingen actief te promoten zullen je inkomsten stijgen. Gebruik de sociale media of andere websites om je documenten aan te bieden bij andere potentiële kopers. Succes met het verkopen van je samenvattingen!

 

Hoe werkt het verkopen van samenvattingen