Studeersnel

Studeersnel

Studeersnel

Via KennisDelen kun je samenvattingen kopen en samenvattingen verkopen. Er worden niet alleen samenvattingen verkocht via KennisDelen maar ook boekverslagen, scripties en andere studiedocumenten.

Verkoop jouw samenvattingen – Gratis registeren

 

Studeersnel

Studeersnel houdt kantoor in Amsterdam en wordt gekenmerkt door een informele sfeer zoals van een startend bedrijf verwacht wordt. In het centrum van Amsterdam aan de grachten is het bedrijf in een prachtig pand gevestigd. De cafés en restaurants liggen om de hoek, zodat er ook tijd is voor ontspanning. Vanwege de informele sfeer wordt er regelmatig geluncht met elkaar, wordt er een biertje samen gedronken of wordt er een potje voetbal gespeeld. Daarnaast is er ook nog tijd over om te ontspannen in de tuin of wordt er een rondje gevaren door de mooie grachten in Amsterdam.

Studeersnel

Waar staat Studeersnel voor?

Studeersnel is opgericht in 2013 door vier studenten met als doelstelling het uitwisselen van documenten om betere cijfers te behalen. De missie is om studenten te laten excelleren door middel van het te beschikking stellen van hulpmiddelen waarmee efficiënt gestudeerd kan worden. Er staan inmiddels al 850.000 documenten online van veel verschillende studies. Met 1,5 miljoen gebruikers zijn er bij het platform vele kwaliteitsdocumenten beschikbaar, zodat je snel een voldoende kunt scoren.

Studocu

De internationale naam is Studocu en is de site waar studenten tentamens en samenvattingen kunnen delen. In 2014 heeft Studocu 100.00 euro opgehaald om verder te kunnen groeien. Dit geld was afkomstig van de medeoprichter van Hyves.

Via Studocu zijn de meeste documenten gratis te gebruiken. Voor de populairste 20% van de documenten moeten de gebruikers een abonnement afsluiten voor enkele euro’s per maand. Ook bestaat de mogelijkheid om zelf een document te uploaden, waardoor je gratis een ander document kunt uploaden. Het nadeel van Studocu is dat je zelf geen geld kunt verdienen met het verkopen van samenvattingen.

Inmiddels zijn er 16 medewerkers in dienst en wordt er een omzet van 300.000 euro gedraaid. De groei was tot 2014 op eigen kracht echter werd het in 2014 tijd om een investeerder aan te trekken om sneller te kunnen groeien. De markt van de studiedocumenten is enorm groeiende in Nederland.

Samenvattingen kopen

 

 

 

boekverslagen

Keyword: Studeersnel, samenvattingen