Blog

Samenvattingen verkopen

Start met verkopen

Samenvattingen kopen

Bekijk samenvattingen

Oefentoetsen

Start een oefentoets
Bijverdienen studenten | 23 november 2019 | Door: Kennisdelen .org

Student tekstschrijver gezocht

Student tekstschrijver gezocht

23 november 2019.

Voor het schrijven van uittreksels, samenvattingen, website content en blog artikelen is er een student tekstschrijver gezocht. Het is de bedoeling dat er een structurele opdracht wordt uitgevoerd voor de lange termijn.

Stuur een email naar zakelijk@kennisdelen.org

Student tekstschrijver gezocht

Als student tekstschrijver werk je vanuit huis en schrijf je volledig zelfstandig. Er is behoefte aan een schrijver die voor verschillende websites teksten schrijft en plaatst. Daarnaast moet er per website tenminste één keer per maand een blog artikel geschreven worden. Voor de volgende categorieën kan er geschreven worden:

  • Marketing
  • Financieel
  • Student / opleidingen
  • Sport

De voorkeur heeft het dat je een studie / opleiding volgt als je schrijft voor een categorie of dat je er aantoonbare interesse voor hebt. De studie en/of ervaring draagt bij aan het schrijven binnen de gestelde tijd.

 

Hoeveel moet je schrijven?

student tekstschrijver

Het gaat om teksten van minimaal 500 woorden en afhankelijk van het onderwerp kan dit oplopen tot 1.000 woorden per pagina. Per maand ontvang je een overzicht met de planning, waarin 20 artikelen zijn opgenomen, het minimum aantal woorden en het onderwerp.

Daarnaast zijn er enkele verplichte woorden die terug moeten komen in de tekst. Per artikel plaats je ook een passende afbeelding tussen de tekst en zorg je voor een goede structuur (paragraaf indeling).  Onderaan ieder pagina zie je precies waar een artikel aan moet voldoen. Bij dit artikel heb ik ervoor gezorgd dat alle bolletjes groen zijn. Als je nog geen ervaring hebt met SEO artikelen schrijven, dan krijg je daar nog uitleg over.

Samenvattingen schrijven

De mogelijkheid bestaat om een samenvattingen te schrijven, indien je een bepaald vak volgt voor je studie. Daarnaast zijn er ook regelmatig tekstschrijver die een bestaande samenvatting op spel- en taalfouten kan controleren. Er zijn verschillende mogelijkheden om vanuit huis wat bij te verdienen als student. Uiteraard mag je ook voor jezelf samenvattingen maken en deze samenvattingen verkopen via KennisDelen.  Bekijk de mogelijkheden op deze website en op welke manier je makkelijk kunt bijverdienen met samenvattingen.

Student tekstschrijver worden

Heb je interesse om student tekstschrijver te worden, neem dan contact met ons op. Als je een Kvk nummer hebt kun je als freelancer aan de slag. Indien je geen Kvk nummer hebt kan het op basis van een loondienstverband. Voor beide geldt dat je maandelijks na het schrijven van de 20 artikelen uitbetaald worden.

Stuur een email naar zakelijk@kennisdelen.org

  1. Geef je beschikbaarheid aan (tot en met wanneer wil je werkzaam zijn).
  2. Geef aan voor welke categorie of categorieën je wilt schrijven.
  3. Freelancer of loondienst.
  4. Bij Freelancer je kvk nummer.

Uiteraard kun je ook een e-mail sturen voor andere vragen.
Student tekstschrijver

 

Author: Kennisdelen

Korte biografie van Kennisdelen.org.

Geef een reactie