Stuvia

Stuvia is het bekendste en populairste platform op dit moment, waardoor er inmiddels gemiddeld 1.000 gebruikers per dag actief zijn op Stuvia. KennisDelen is het voordeligste platform van Nederland, zodat je meer per document kunt verdienen. Naast een platform voor het verkopen van studiedocumenten is KennisDelen betrokken bij het ontwikkelen van online oefentoetsen. Je kunt gratis gebruik maken van deze online oefentoetsen.

Wat is Stuvia?

Via Stuvia kan een student of scholier documenten kopen of verkopen. Het is ook een online marktplaats voor het verkopen van samenvattingen en andere documenten.  In 2011 is Stuvia gestart en vanaf dat moment is de verkoop van documenten zoals samenvattingen begonnen, waardoor er vele studenten zijn die honderden euro’s verdienen met samenvattingen verkopen. Niet alleen is het een makkelijke manier om bij te verdienen voor studenten. Een samenvatting helpt jou ook met het voorbereiden van het examen.

Hoeveel studenten gebruiken het?

Er staan op dit moment meer dan 200.000 documenten op de website, waarvan er in Amsterdam de meeste documenten verkocht worden. Totaal voor ongeveer 174.000 euro per jaar. In Groningen voor 68.000 euro en in Utrecht voor 42.000 euro  per jaar, waarvan veel documenten van de opleidingen rechten en bedrijfskunde zijn. Maar ook voor andere opleidingen zijn er voldoende samenvattingen, waardoor er elke maand meer dan € 40.000,- wordt uitbetaald aan de gebruikers van de website. Het aantal studenten die samenvattingen verkopen is de laatste vijf jaar enorm gestegen. Welke student wil er niet makkelijk wat bijverdienen. Een student die een samenvatting koopt kan het veel studietijd besparen. Nooit meer een heel boek lezen! Dit betekent dus goed en snel studeren.

Meer per document verdienen?

Verkoop jij op dit moment samenvattingen via Stuvia?
Twijfel niet en verkoop je samenvattingen via de website KennisDelen. Het is kost niks en je verkoopt meer documenten. Het is heel simpel. Hoe vaker jouw samenvatting door een koper wordt gezien, des te vaker de samenvatting verkocht zal worden.
Verkopen via KennisDelen is makkelijk en maar een paar minuten. Gratis registeren en het document staat snel online en vervolgens gaat het verkopen vanzelf! Per verkocht document wordt het geld bijgeschreven op jouw account. Probeer het! Het werkt!

Gratis Registreren

Waarom samenvattingen verkopen via KennisDelen?

Waarom jouw documenten verkopen via KennisDelen?

Bij KennisDelen verdien je meer per document dan bij andere aanbieders, omdat er geen verborgen transactiekosten zijn zoals bij de concurrenten. Via KennisDelen verdien jij altijd 75% van de verkoopopbrengst, terwijl dit bij andere aanbieders meestal rond de 50% ligt. Bied jouw samenvattingen via de verschillende platforms aan en je zult merken dat de verkopen zullen stijgen. Het is heel eenvoudig en kost je maar 10 minuten

  • De voordeligste aanbieder van Nederland.
  • Er worden ook geen extra transactiekosten gerekend.
  • Gratis en anoniem registreren, zodat je alle documenten kunt delen.
  • Uitbetaling al vanaf € 5,-.
  • Zelf de verkoopprijs van jouw samenvatting bepalen!

Start snel met het verkopen van samenvattingen via Stuvia en KennisDelen!

Heb jij nog vragen op opmerkingen maak gebruik van het contactformulier.

 

Stuvia vergelijking met Kennisdelen

 

Keyword: Stuvia
1 reactie

  • […] Stuvia is het bekendste en populairste platform op dit moment. Er zijn inmiddels gemiddeld 1.000 gebruikers per dag actief op Stuvia. KennisDelen is het voordeligste platform van Nederland. Via KennisDelen verdien je meer per document. Naast een platform voor het verkopen van studiedocumenten is KennisDelen betrokken bij het ontwikkelen van online oefentoetsen. Je kunt gratis gebruik maken van deze online oefentoetsen. […]

Reacties zijn gesloten.