Verkopen samenvatting – bijverdienen studenten en scholieren

Verkopen samenvatting, samenvattingen.

Verkopen samenvatting

Verkoop samenvattingen en andere documenten. Je kunt samenvattingen verkopen en uploaden van verschillende opleidingen, waaronder MBO of HBO opleidingen. De meest verkochte samenvattingen zijn van het HBO en kosten tussen de drie en vier euro per stuk.

Ontstaan verkopen samenvatting

Vanaf 2011 is het verkopen van samenvattingen online begonnen via Stuvia. Er waren toen al diverse websites bezig samenvattingen verkopen maar daarvoor kregen de studenten niet betaald. Als de student betaald kreeg dan was dit een eenmalig bedrag.

Het idee van samenvattingen verkopen is eigenlijk heel eenvoudig. Het is een online marktplaats waarop jij de samenvatting verkoopt. Je kunt een document online plaatsen, geeft een omschrijving van het document, bepaal de verkoopprijs. Vervolgens kunnen studenten zoeken op de website naar de samenvattingen. Het document kan afgerekend worden en wordt gelijk per e-mail verzonden, waardoor de samenvatting gelijk gebruikt kan worden.

Op dit moment verdienen veel studenten honderden euro’s per maand met de verkoop van samenvattingen. Er zijn zelfs studenten die duizenden euro’s hebben verdiend met verkopen, doordat ze al hun documenten delen. Wil jij dit ook maak dan samenvattingen van volledige boeken maar ook van nieuwe boeken. Begin met een verkoopprijs tussen de twee en vier euro. Als jij merkt dat de samenvatting veel verkocht wordt kun je altijd de verkoopprijs aanpassen. Kijk ook goed naar de reviews die jij krijgt en verbeter de samenvatting!

Direct beginnen met verkopen

Verkopen samenvatting

Verkopen samenvatting, hoe werkt dit precies?

Samenvattingen verkopen bestaat uit drie eenvoudige stappen: ontwerp, registreer en verkoop.

Ontwerp:

Ontwerp een samenvatting of ander document en deel deze met andere studenten. Je kan documenten in verschillende categorieën maken, waardoor deze makkelijk vindbaar zijn voor de kopers. Denk hierbij aan samenvattingen, aantekeningen, opdrachten of oefenvragen. Ook scholieren kunnen documenten verkopen vanwege de grote vraag naar deze samenvattingen!

Registreer:

Het inschrijven bij KennisDelen is gratis. Binnen 10 minuten staat jouw samenvatting online en wordt het gedeeld met andere studenten. Je mag zelf bepalen of je de documenten gratis deelt of dat je een vergoeding voor je document vraagt. Start met een verkoopprijs van rond de 3 euro. Begin je met een te hoge verkoopprijs dan kan het zijn dat je niks verkoopt!

Verkoop:

Het registreren en plaatsen duurt maar 10 minuten en je documenten staan gelijk op de website. Een document wordt automatisch verkocht en alles wordt voor je geregeld!Iedere verkoop komt bij jouw saldo erbij en kun je op ieder moment laten uitbetalen. Een makkelijke baan vanuit huis voor iedere student.

Registreren

 

Meer samenvattingen verkopen

Wil jij meer opbrengsten per documenten behalen dan is het verstandig om de samenvattingen te promoten. Er zijn veel websites waar je advertenties gratis op kunt plaatsen zoals Marktplaats. Je merkt dat je meer gaat verkopen.

Als jij het helemaal handig aanpakt dan promoot jij de samenvattingen via de social media, waardoor je ook andere studenten bereikt. Daarnaast bestaat jouw vriendenlijst in Facebook meestal ook uit studenten waardoor je de juiste doelgroep bereikt.

 

Samenvattingen kopen of verkopen

Wist je dat een student ruim vijf keer zo snel leert met behulp van samenvattingen of uittreksels? Des te meer reden om eens een kijkje te nemen bij KennisDelen.  De documenten worden tegen een scherpe prijs verkocht. Wel lopen de bedragen voor de samenvattingen uiteen. De verkoper mag namelijk een eigen bedrag bepalen. Nadat je hebt betaald ontvang je binnen enkele minuten een link om het document te downloaden. Daarna kun je meteen beginnen met leren.  Wanneer je niet tevreden bent over de inhoud moet je dit aangeven. Vervolgens krijg je het geld gewoon teruggestort. Of maak in plaats daarvan zelf een samenvatting en verkoop het op het meest voordelige platform van Nederland. Registreren is gratis, eenvoudig en anoniem.

 

Hoe leer je snel en effectief samenvattingen en uittreksels?

Wie weet heb je op dit moment een paar studieboeken voor je neus. Over een paar weken beginnen de tentamens al, maar hoe leer je op de meest effectieve manier? Tip: Leg de boeken weg en gebruik in plaats daarvan een aantal samenvattingen en uittreksels. Inmiddels zijn er bij KennisDelen ruim 500 documenten over allerlei onderwerpen beschikbaar. Het bespaart je een hoop tijd en stress tijdens het studeren! Waar moet je op letten bij het gebruik van samenvattingen en uittreksels?

 

Uitgebreide database voor samenvattingen en uittreksels

Het gebruik van de juiste samenvattingen vereist een beetje organisatie. Ten eerste moet je het juiste onderwerp vinden. Dankzij de handige database en zoekfunctie van KennisDelen is dit gelukkig niet al te moeilijk. De onderwerpen van de samenvattingen sterk uiteen. Zo vind je onder andere samenvattingen van boeken over rechtsstaat en democratie, massamedia en retorica. Daarnaast zijn er ook samenvattingen beschikbaar met rekenopvragen en kennisvragen over het Wft vermogen.  De ruim 500 documenten zijn zowel afkomstig uit het middelbaar onderwijs als het hoger onderwijs. Geef in de zoekbalk aan welk auteur of boek je zoekt. Eventueel kun je ook zoeken op het ISBN nummer van een boek. Geef daarnaast jouw onderwijsniveau aan. Er zijn zowel samenvattingen beschikbaar voor het VMBO als MBO, HBO en Universiteit. KennisDelen levert diensten aan elk soort student.

 

Het leren van een samenvatting: vind de essentie

Wie weet heb je kort geleden een samenvatting van KennisDelen gekocht. Er zijn een aantal manieren waarop je de stof op effectieve wijze kunt leren. Dit scheelt je een hoop tijd en stress. Lees ten eerste de tekst(en) altijd globaal door. Op die manier begrijp je waar de tekst over gaat, wat het gemakkelijker maakt om te beginnen aan de samenvatting. Veel studenten onderstrepen de tekst die zij moeten leren. Helaas heeft dit niet altijd het gewenste effect. Maak een samenvatting bovendien nooit te lang. Het moet kort maar krachtig zijn. Anders kun je net zo goed gewoon het boek gaan lezen! Waar het om gaat is dat je de structuur van een tekst begrijpt. Waar gaat het precies over?  De belangrijkste hoofdgedachte van een alinea staat meestal vooraan of achteraan de zin. Probeer deze kernzin zo goed mogelijk samen te vatten. 

 

verkoop samenvattingen

Verkopen samenvatting, samenvattingen.