Blog

Samenvattingen verkopen

Start met verkopen

Samenvattingen kopen

Bekijk samenvattingen

Oefentoetsen

Start een oefentoets
Uittreksels en samenvattingen | 23 april 2016 | Door: Kennisdelen .org

Uittreksels of uitreksels – Wat is een uittreksel?

Het zijn uittreksels met een dubbele T.

Wat is een uittreksel eigenlijk? Wat is het verschil met een samenvatting?

Wil jij een uittreksel verkopen dan kun jij je direct gratis registreren en het document uploaden, waardoor het uittreksel binnen 10 minuten online staat. In slechts drie stappen een samenvatting maken en verkopen, waardoor je makkelijk een zakcentje verdient.

Wat zijn uittreksels

Een uittreksel is een beknopt overzicht een korte samenvatting van een gedeelte van een document met tekst.

De definitie volgens encyclo is niet eenduidig:
– Afschrift van een gedeelte van een document.
– 1) Afkooksel 2) Abrege 3) Beknopt overzicht 4) Excerpt 5) Extract 6) Epitome 7) Korte weergave van de inhoud 8) Kort overzicht 9) Korte samenvatting 10) Korte inhoud 11) Overzicht 12) Resumé 13) Samenvatting van de inhoud van een boek 14) Samenvatting 15) Verkorte samenvatting

In de praktijk worden er met uittreksel hetzelfde mee bedoeld als met samenvattingen van een studieboek. Het komt er vaak op neer dat een uittreksel een stuk korter is dan een samenvatting.

Verschil uittreksel en samenvatting

Een samenvatting is een verkorte en zo objectief mogelijke weergave van de inhoud van een boek of andere publicatie. Een samenvatting is een verkort overzicht van de hele inhoud van een document, zoals boeken of studieboeken.
Definitie volgens encyclo: bekorte weergave van de inhoud van een tekst Voorbeeld: Van veel romans is op internet een samenvatting te vinden.

De eenvoudigste manier om een samenvatting te maken is door de structuur van het boek aan te houden. Wil je meer weten over het schrijven van een samenvatting? Lees dan dit artikel: samenvatting maken.

Een andere manier van een samenvatting maken is door jezelf vragen te stellen over de lesstof, waardoor je creatief kunt omgaan met de inhoud van de samenvatting. Deze vragen moet je stellen in relatie tot de “eindtermen” van het examen, zodat je de leerdoelen van het tentamen ook in de samenvatting zet.

Op de website van KennisDelen vind je veel samenvattingen in de database en vervolgens kun je de eerste drie pagina’s inzien. Bekijk hier vele voorbeelden in het samenvattingen kopen overzicht.

Uittreksels verkopen?

Deel je samenvattingen van (studie)boeken en help andere studenten de lesstof te begrijpen. Dat is dus bijverdienen en studeren in één.

Via Kennisdelen kun je jouw studiedocumenten aanbieden aan andere scholieren en studenten. In veel gevallen vind je samenvatting van de hogere school en de universiteiten. Er is op dit moment ook veel belangstelling voor uittreksels van het voorgezet onderwijs, waardoor dit een unieke kans is voor een scholier om op een makkelijke manier wat bij te verdienen. Bijverdienen met thuiswerken, waardoor jij zelf je tijd kan indelen en tijd overhoudt voor leuke dingen!

Je verschillende documenten plaatsen en aanbieden aan andere studenten, zoals samenvattingen, opdrachten, uitwerkingen, scripties, projecten en andere relevante studiedocumenten waarvan jij denkt dat dit nuttig kan zijn voor andere studenten.

Uittreksels

Keyword: uittreksels

Author: Kennisdelen

Korte biografie van Kennisdelen.org.

Geef een reactie