Samenvattingen kopen en verkopen via KennisDelen

Samenvattingen kopen en verkopen via KennisDelen

Samenvattingen zijn beknopte overzichten van een de inhoud van een publicatie. Het is een overzicht van een volledige tekst in een kortere vorm, waardoor de hoofdzaken van de teksten sneller doorgenomen kunnen worden. Een ander woord voor een samenvattingen zijn uittreksels. Het woord uittreksel dient echter niet verward te worden met een uittreksel die je kunt aanvragen bij de gemeente.  Een uittreksel van de gemeente heeft niks mee te maken met een studie of boek.

Veel studenten willen geld verdienen op een makkelijke manier, waardoor ze tijd overhouden voor leuke dingen, zoals uitgaan, winkelen of met vrienden afspraken.

Samenvattingen verkopen

samenvattingen

 

 

Snel en effectief leren met samenvattingen

De periode vlak voor een tentamen kan erg stressvol zijn. Waar moet je bijvoorbeeld beginnen? Je zit met een dik boek voor je neus en ziet door de bomen het bos niet meer. Samenvattingen helpen je door deze periode heen en zorgen ervoor dat je een mooi cijfer haalt. Dankzij de samenvattingen die je kunt kopen KennisDelen studeer je voortaan snel en effectief. Leren was nog nooit zo gemakkelijk!

Samenvattingen maken

Een samenvatting maken kost doorgaans veel tijd, omdat de samenvatting hoofd en bijzaken moet scheiden en daarnaast is het belangrijk om een goed structuur te maken. Een goede structuur kan gemaakt worden op basis van de indeling van het boek, waardoor er al een logisch volgorde van de lesstof is beschreven. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om hoofdstukken samen te voegen. Vervolgens de hoofdzaken van twee hoofdstukken met elkaar te koppelen. Dit maakt de samenvatting begrijpelijker voor de lezer.

Voordelen samenvattingen

Het maken en gebruiken van samenvattingen bij het studeren heeft verschillende voordelen, waarvan de belangrijkste is dat je tot wel 5 keer sneller leert. Een andere goed methode om snel en makkelijk te leren is het maken van een oefentoets.

Een student die iedere week de lesstof bestudeert, de colleges volgt en vervolgens een hoofdstuk gaat samenvatten heeft vlak voor het tentamen een enorme voorsprong op de andere studenten. Vele studenten maken zelf geen samenvatting maar kopen de samenvatting via Stuvia of Kennisdelen. Het voordeel van Stuvia is de ruime keuze, omdat er al enorm veel samenvattingen zijn geüpload. Het voordeel van KennisDelen is dat dit de voordeligste aanbieder is van Nederland.

 

Samenvattingen verkopen

Samenvattingen worden in principe al lange tijd verkocht door bedrijven, studentenverenigingen of onderwijsinstellingen. Pas vanaf 2011 is het mogelijk om samenvattingen digitaal via een online marktplaats aan te bieden. Vanaf dat moment is het verkopen voor studenten mogelijk geworden. KennisDelen is opgericht eind 2015 en bestaat dus inmiddels al bijna 2 jaar. Het is duidelijk merkbaar dat de bekendheid van KennisDelen begint toe te nemen. Iedere maand zijn er meer gebruikers en stijgen de gemiddelde opbrengsten per gebruiker. Wil jij ook samenvattingen verkopen wacht dan niet langer en registreer je gratis en ook anoniem. Een document die jij hebt gemaakt is al snel tientallen tot honderden euro’s waard, waardoor je makkelijk wat bij kunt verdienen. De topverkopers van samenvattingen in Nederland verdienen wel tot duizenden euro’s.

Prijs van een samenvatting

Een samenvatting kun je gratis aanbieden om andere studenten te helpen. Ook kun je ervoor kiezen om er een kleine vergoeding voor te vragen. Begin met een laag bedrag om te kijken of er geïnteresseerde kopers zijn en verhoog je prijs als je een aantal documenten verkocht hebt of als je een positieve review hebt ontvangen. Zodra er meerdere kopers en positieve reviews zijn ontvangen, zul je merken dat de verkopen enorm zullen toenemen.

Wil jij nog meer verdienen per document dan is het verstandig om je eigen documenten te promoten via internet, blogs, e-mail medestudenten. Plaats de link naar jouw samenvatting op Facebook, Linkedin of Google+. Wees creatief en start vandaag nog met studeren en bijverdienen in één.

Boekverslag

Studeer jij niet meer maar en ben jij wel een boeken liefhebber? Dan kun je ook wat bijverdienen met het verkopen van kwalitatief goede boekverslagen. Vooral scholieren zijn op zoek naar kwalitatief goede boekverslagen van recent verschenen boeken. Een boekverslag schrijven is niet voor iederen weggelegd. Bedenk goed of jij de schrijver bent waarmee je scholieren kunt helpen!

Samenvattingen verkopen

 

 

Samenvattingen kopen

Bijna iedere student heeft wel eens een samenvatting gebruikt, omdat dit veel tijd bespaart. Tegenwoordig is de student gemakzuchtig en heeft meer geld te besteden, waardoor ook vele studenten de samenvattingen kopen. Er zijn samenvattingen van verschillende kwaliteit verkrijgbaar waardoor de prijs varieert van een paar euro tot wel 25 euro. Als je een samenvatting koopt kun je als eerst letten op de geplaatste reviews. Dit geeft je een indruk van de kwaliteit van de samenvatting. Daarnaast kun je via KennisDelen de eerst 3 tot 6 pagina’s inzien, zodat je al een indruk krijgt van de kwaliteit van het document.

Database samenvattingen

Het kopen van een samenvatting via KennisDelen is zonder risico, omdat de niet goed geld terug garantie van toepassing is. De niet goed geld terug garantie betekent dat als je vindt dat een samenvatting van onvoldoende kwaliteit is dat jij kan aangeven waarom een samenvatting niet voldoende is. Als jij een gegronde klacht hebt dan ontvang je zonder problemen het aankoopbedrag binnen enkele dagen weer op jouw bankrekening.

Bekijk de samenvattingen database waar inmiddels al ruim 500 documenten door scholieren en studenten zijn geüpload. Er zijn samenvattingen van het middelbaar onderwijs maar ook het hoger onderwijs waaronder het HBO en de universiteiten. Daarnaast vind je ook diverse documenten van cursussen in de KennisDelen database.

 Samenvattingen kopen

 

Samenvattingen of uittreksels

Een samenvatting wordt ook vaak een uittreksel genoemd. Een uittreksel is een kortere samenvatting, waardoor uittreksels in principe net iets anders dan samenvattingen. Het belangrijkste kenmerk is dat het gaat om een korter overzicht van een publicatie zoals een boek of een wetenschappelijk artikel met als doelstelling de hoofdlijnen te beschrijven. Deze hoofdlijnen komen van pas om de gebruiker snel en effectief de inhoud van een publicatie eigen te maken. Voor studenten kan dit erg handig zijn om één of enkele dagen voor een tentamen enigszins de lesstof te beheersen, te begrijpen en toe te passen. In de praktijk spreken studenten ook wel over de studententien, waarmee bedoeld wordt een 5,5 te scoren op een tentamen. Alles boven de 5,5 wordt in deze context aangemerkt als teveel gestudeerd.

 

Handige hulpmiddelen

Uiteraard zijn er ook enkele hulpmiddelen die je helpen om een tekst beter te begrijpen. Probeer bij de stof de zogeheten ‘W-vragen’ te beantwoorden, te weten wie, wat, waar, waarom en wanneer. Dit is een handig hulpmiddel die je helpt om de essentie van een tekst te doorgronden. Let daarnaast altijd op de signaalwoorden die een schrijver gebruikt aan het begin van een alinea. Hij of zij schrijft bijvoorbeeld: ‘de drie aspecten zal ik toelichten’. Dit betekent dat de zinnen daarna waarschijnlijk belangrijke informatie over de tekst weergeven. Heb je alle W-vragen beantwoordt en de signaalwoorden gevonden? Dan ben je goed op weg naar het tentamen. Succes!