Blog

Samenvattingen verkopen

Start met verkopen

Samenvattingen kopen

Bekijk samenvattingen

Oefentoetsen

Start een oefentoets
Bijverdienen studenten | 24 september 2016 | Door: Kennisdelen .org

Geld verdienen met studeren via KennisDelen

Studeren

Samenvattingen, uittreksels, aantekeningen, scripties, uitwerkingen, projecten en andere documenten verkopen? Je kunt samenvattingen verkopen van verschillende opleidingen en van de verschillende niveaus. Veel studenten gingen je al voor en verdienen nu honderden euro’s met het schrijven van samenvattingen! Ben jij een student zonder cent en wil je daarom direct wat bijverdienen? Lees dan snel verder….
Wist je dat…..

Een student die een samenvatting schrijft tot vijf keer sneller leert dan een student die alleen het boek doorleest?

Een samenvatting maken betekent dus niet dat je er alleen geld mee kunt verdienen, je leert er ook nog het meeste van! Een goede voorbereiding plus een extra zakcentje!

Verder nog enkele tips voor een optimale voorbereiding op je tentamen/examen.

  1. Voorbereiding colleges: Lees je vóór het college in op de lesstof die behandeld gaat worden.
  2. Colleges volgen: Probeer zoveel mogelijk colleges te volgen. Steeds meer universiteiten hebben ook het online volgen van colleges, dit kan veel tijd besparen!
  3. Begin tijdig met het leren van het tentamen. Een samenvatting zorgt ervoor dat je veel tijd kunt besparen vlak voor de tentamens. Vaak heb je ook meerdere tentamens kort na elkaar. Een samenvatting kan uitkomst bieden.
  4. Maak iedere week een deel van de samenvatting van het studieboek. Op deze manier lees jij je goed in op de lesstof en kun je eventueel huiswerk gemakkelijker maken.
  5. Maak oefententamens: Op deze manier weet je ongeveer wat je te wachten staat en of je de lesstof beheerst.

 

Hoe werkt studeren en samenvattingen verkopen?

Ontwerp:

Ontwerp een studiedocument en deel het document met andere studenten. Je kan studiemateriaal binnen verschillende categorieën ontwerpen. Dit zijn onder andere samenvattingen, aantekeningen, project opdrachten, scripties en oefenvragen. Schrijf een samenvatting van het hele boek en vraag er eerst niet teveel voor. Een verkoopprijs van ongeveer € 3,- per download levert het beste resultaat op. Je kunt altijd de verkoopprijs nog aanpassen!

Registreer:

Bij Kennisdelen kun je gratis een account aanmaken met je e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord, waardoor je anoniem kunt blijven. De registratie duurt 1 minuut en vervolgens kun je de documenten binnen 5 minuten uploaden en op de website te koop aanbieden.

Je hebt er geen omkijken naar, alles wordt voor je geregeld! Wil je extra inkomsten genereren, deel dan de Kennisdelen-link van jouw document op social media of andere websites.

 

KennisDelen

KennisDelen is de voordeligste aanbieder van Nederland. Andere platforms zoals Stuvia waar jij samenvattingen kunt verkopen vragen ruim 50% verkoopcommissie. Bij KennisDelen is dit slechts 25% inclusief transactiekosten. De verkoper verdient immers het grootste aandeel!

KennisDelen = EERLIJK en VOORDELIG

Verkoop nu ook jouw samenvattingen!

Gratis registeren

studeren
studeren

Keyword: Studeren

Author: Kennisdelen

Korte biografie van Kennisdelen.org.

Geef een reactie