Blog

Samenvattingen verkopen

Start met verkopen

Samenvattingen kopen

Bekijk samenvattingen

Oefentoetsen

Start een oefentoets
Bijverdienen studenten | 24 augustus 2016 | Door: Kennisdelen .org

Geld verdienen aan jouw samenvattingen

Keyword: Geld verdienen samenvattingen

Samenvattingen maken voor jezelf is erg nuttig: je bent bezig met de stof die je moet leren, en je kan nog snel alle stof doornemen voor je toets, zonder dat je nog 300 pagina’s aan informatie moet doornemen. Wist je al dat je er ook anderen heel erg blij mee kon maken? Niet iedereen heeft namelijk even veel tijd (en zin) om een enorm leerboek samen te vatten. Het mooi is: je kunt er zelf nog een leuk zakcentje mee verdienen!

Een samenvatting maken is erg handig. Op het moment van schrijven onthoud je al een deel van de lesstof en daarnaast kun je vlak voor een toets de meest belangrijke informatie nog eens snel doorlezen. Je kunt ook andere studenten helpen om de lesstof snel te leren en te onthouden. Maak een samenvatting en deel de samenvatting via KennisDelen. Wil je wat verdienen aan de samenvatting, dan kun je er ook een bepaald bedrag voor vragen, jij bepaald zelf de verkoopprijs!

Direct gratis registreren

Keyword: Geld verdienen samenvattingen

Geld verdienen samenvattingen

Bijna iedereen heeft ze wel een keer gemaakt: samenvattingen. Logisch, want niet iedereen krijgt het voor elkaar om 300 pagina’s te onthouden van een studieboek. Niet voor elke student is samenvatten een leuke bezigheid maar (als je het goed doet natuurlijk) staat er wel een mooi cijfer tegenover. Naast een mooi cijfer kun je er ook wat aan verdienen. Bijverdienen en studeren in één. Wie wil dat nou niet?

Verkopen die documenten!

Niet iedereen ziet het zitten om uren achter elkaar te studeren en samen te vatten. Het wordt helemaal lastig als je over een paar dagen al een toets hebt. Er zijn een veel studenten en scholieren die maar graag willen betalen voor een samenvatting. Voor de samenvattingen die jij schrijft kun je dus een leuk bedrag bijverdienen. Vele studenten gingen jou al voor en verdiende honderden euro’s.

Waar kun jij je samenvattingen aanbieden? Je kan ze natuurlijk op Marktplaats verkopen, maar vaak willen studenten toch snel de samenvatting gebruiken. Daarnaast moet je ook continue e-mails beantwoorden, nakijken of jij het geld hebt ontvangen en de samenvatting versturen.
Via Kennisdelen.org is het een stuk eenvoudiger en heb je er geen omkijken naar. Het registreren bij KennisDelen is gratis en kan volledig anoniem. Registreren en uploaden duurt slechts 5 minuten.Hoeveel verdien je met samenvattingen verkopen?

Bij de meeste sites geldt: hoe meer je andere laat weten dat jij samenvattingen verkoopt, hoe meer geld je zult verdienen. Dus links naar jouw samenvattingen delen op Facebook, Twitter en andere social media zullen zeker lonen. Het verschilt per studieboek en per opleiding hoeveel samenvattingen er van worden gekocht. Je kunt er vaak per samenvatting tussen de € 2 en € 5,- per samenvatting voor vragen. Je verdient dus al snel tientallen maar met meerdere samenvattingen honderden euro’s!

Waar moet ik op letten als ik een samenvatting wil verkopen?

Bij het schrijven en verkopen van samenvattingen zijn de auteursrechten van belang. Als jij zelf de samenvatting maakt, heb jij zelf de auteursrechten in handen. Bij een samenvatting bestaat het risico dat je plagiaat pleegt. Zorg er dus voor dat je niet letterlijk de zinnen uit het boek overneemt. Doe je dit wel, dan dien je in ieder geval de bron te vermelden. Echter zullen niet alle boeken schrijvers willen dat je letterlijk de teksten overneemt. Maak je eigen samenvattingen in eigen woorden, upload de samenvatting, bijverdienen en het tentamen gehaald!

Direct gratis registreren

Geld verdienen samenvattingenKeyword: Geld verdienen samenvattingen
Laatste berichten


Toon alle berichten

     

Author: Kennisdelen

Korte biografie van Kennisdelen.org.

Geef een reactie