Blog

Samenvattingen verkopen

Start met verkopen

Samenvattingen kopen

Bekijk samenvattingen

Oefentoetsen

Start een oefentoets
Bijverdienen studenten | 12 april 2016 | Door: Kennisdelen .org

Bijverdienen studenten

Bijverdienen studenten: Geld verdienen met je uittreksels, samenvattingen en projecten

Met de verkoop van je uittreksels, samenvattingen en andere studiedocumenten kan dat. Er zijn al duizenden studenten die maandelijks geld verdienen met de verkoop van hun eigen documenten, waarmee ook andere studenten geholpen worden.

Bijverdienen studenten, met je studie? Met de verkoop van je uittreksels, samenvattingen en andere studiedocumenten wordt dat werkelijkheid, waardoor ook jouw studieresultaten zullen verbeteren. Geen boze ouders en geen geldtekort meer. Dat is studeren en bijverdienen in één!

Op Kennisdelen kun je zonder extra kosten al je uittreksels, samenvattingen, projecten en dergelijke te koop aanbieden. Pas op het moment dat je een document verkocht hebt wordt er een verkoopprovisie ingehouden van slechts 25%.

Direct gratis registreren

 

Bijverdienen studenten

Bijverdienen studenten

1. Upload je documenten 2. Bepaal je prijs 3. En verdien iedere keer dat je document gekocht wordt.
Honderden euro’s bijverdienen. Er zijn al studenten die meer dan € 500,- hebben verdiend aan hun collectie studiedocumenten! Aangezien er geen gift studiefinanciering meer van toepassing is zijn deze extra inkomsten meer dan welkom!

Verkoop boeksamenvattingen, aantekeningen, scripties, uitwerkingen, projecten en andere studiedocumenten. Je kunt samenvattingen uploaden van verschillende opleidingen en van de verschillende niveaus, waaronder
Cursussen, mavo, havo, vwo, MBO, HBO of Masteropleidingen.

Hoe werkt het verkopen

Het verkopen van document bestaat uit drie eenvoudige stappen. Natuurlijk kun je ook een vierde stap uitvoeren, zodat je meer zult verkopen. Dit is het promoten van je samenvattingen via internet, de social media of andere creatieve manieren!

Ontwerp:

Maak een studiedocument en deel dit document met andere studenten. Je kan studiemateriaal in verschillende categorieën ontwerpen, zodat er veel mogelijkheden zijn om te verkopen. Dit zijn onder andere: samenvattingen, uittreksel, aantekeningen, project opdrachten, scripties en oefenvragen.

Registreer:

Registreren op kennisdelen.org is gratis en binnen 10 minuten staat jouw studiedocument online, waardoor jou document snel gedeeld worden met andere studenten. Je kunt zelf bepalen of je de documenten gratis deelt of tegen een vergoeding.

Verkoop:

Het verkoopproces is volledig geautomatiseerd, waardoor je na het uploaden niks meer hoeft te doen. In het profiel krijg je te zien of je een document verkocht hebt en vervolgens kun je het saldo laten uitbetalen.

Maak nu gratis een account aan

 

bijverdienen studentenKeywords: samenvattingen

Author: Kennisdelen

Korte biografie van Kennisdelen.org.

Geef een reactie